13 december 2019
De volgende fase van de aanbesteding: 
‌De eerste informatiebijeenkomst
Afgelopen week vond de eerste informatiebijeenkomst plaats. Alle vijf de architectenbureaus waren hiervoor uitgenodigd. Zij kregen op dat moment te horen van gemeentesecretaris Robert Reus wat de visie is op de gemeentelijke organisatie. Edzo Bindels van West 8 Urban Design & Landscape Architecture legde uit wat de algehele opgave is. Daarnaast bezochten ze de gebouwen 66 en 72. Tijdens de gelegenheid kregen de architectenbureaus ook de kans om vragen te stellen.

‌Vijf architectenbureaus is gevraagd een schetsontwerp te maken voor de verbouwing van de gebouwen 66 en 72. Dit gebeurt als onderdeel van de aanbesteding. Volgens directeur Ferdinand Vreugdenhil van ontwikkelmaatschappij Zeestad draait het om gerenommeerde architectenbureaus, die zowel hun sporen verdiend hebben op het gebied van restauratie als het bouwen van stadhuizen. In februari is bekend wie de architect wordt.
blijf op de hoogte
Vul hieronder uw e-mailadres in:
Ik ga akkoord met dat Het Nautisch Hoofdkwartier mij via e-mail op de hoogte houdt van de ontwikkelingen omtrent Het Nautisch Hoofdkwartier.
Bedankt voor uw aanmelding. 
‌We houden u op de hoogte.
aanmelden
downloads
- Concept document - 5.6 MB
Perscontact
Ferdinand Vreugdenhil
Directeur Zeestad B.V.
Facebook
Disclaimer: afbeeldingen dienen slechts ter illustratie van het concept.